Obsługa konsumenta – kelner

Czas trwania kursu: 30 godzin
Program kursu obejmuje:
- kultura pracy i etyka zawodu
- zakres obowiązków barmana
- organizacja czasu pracy
- zasady bhp
- techniki obsługi konsumenta
- istota znajomości menu
- poznanie funkcji kelnera
- podstawy psychologii
Co po ukończeniu kursu Słuchacz potrafi:
- odpowiednio zorganizować czas pracy
- zna zasady bhp
- zna wszelkie techniki obsługi klienta
- zna menu i potrafi doradzić klientowi w wyborze
- dzięki poznaniu podstaw psychologii potrafi profesjonalnie obsłużyć każdego klienta
- budować pozytywny wizerunek firmy poprzez profesjonalną obsługę klienta
Absolwenci mogą znaleźć zatrudnienie:
- różnego rodzaju restauracjach, kawiarniach, pizzeriach, barach
- przy obsłudze ślubów
- przy obsłudze konferencji, spotkań biznesowych
Po ukończeniu kursu absolwent otrzymuje:
- zaświadczenie na druku Ministerstwa Edukacji Narodowej o ukończonym kursie
Program kursu może ulec zmianie w zależności od wymagań uczestników.
Więcej informacji uzyskasz w sekretariacie szkoły lub pod numerem telefonu.
Zapisz się on-line i zarezerwuj sobie miejsce.